Thuis

DANYANG TITAN POWER FLUID COMPONENT CO.,LTD Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Danfoss hydraulische motor voor verkoop
Van goede kwaliteit Danfoss hydraulische motor voor verkoop
Klantenoverzichten
goedemorgen! Vertel groeten aan iedereen bij uw fabriek, goede hydrualic motor! Ik in zeven haasten, bewerkend met het werk, heb geploegd! gebieden klaar voor de lente van 2020! het sneeuwt en na de vorst, kan Jarmo opnieuw op het gebied! achting, Jarmo!

—— Jarmol

Beste maggie, zeer gelukkig om met u samen te werken. De hydraulische motor is prachtig!

—— SAM (Mali)

شكرا, ماجي. شكرا لشركتك على حل مشكلة تسرب محرك لدينا, المحركات الخاصة بك كبيرة!

—— Adel Benhamadi (Libië)

Hallo maggie, zijn wij gelukkig om met u te werken en tevreden met de kwaliteit van hydraulische motor.

—— Alex (Rusland)

Wij houden van uw motor bmer-2, niet alleen wegens de goede prijs, maar ook kwaliteit en de dienst. En zeer snelle levering. Goed uitgevoerd!

—— Sharon (Filippijnen)

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6
DANYANG TITAN POWER FLUID COMPONENT CO.,LTD DANYANG TITAN POWER FLUID COMPONENT CO.,LTD DANYANG TITAN POWER FLUID COMPONENT CO.,LTD DANYANG TITAN POWER FLUID COMPONENT CO.,LTD DANYANG TITAN POWER FLUID COMPONENT CO.,LTD DANYANG TITAN POWER FLUID COMPONENT CO.,LTD

1 2 3
DANYANG TITAN POWER FLUID COMPONENT CO.,LTD DANYANG TITAN POWER FLUID COMPONENT CO.,LTD DANYANG TITAN POWER FLUID COMPONENT CO.,LTD

 • lopende band

      Hydraulische motor: Door hoogste vlak geavanceerde productietechnologie en het beste mechanisme goed te keuren, veroorzaken wij hydraulische orbitale motor op hoog niveau en hydraulische leidingseenheid. De hydraulische orbitale motor kan de hydraulische motoren van Lynn van Danfoss vervangen of van Eaton/van het Klusje. wij hebben zowel de motor van de schijfdistributie als de motor van de schachtdistributie.

  Voor de motoren.

   

      Hydraulische leidingseenheid: onze producten hebben dezelfde havenverbinding zoals Danfoss of Eaton/Klusje Lynn. Wij hebben de leidingseenheid met open centrumreactie, of dichte centrumfuncties, hebben wij de leidingseenheid met of zonder afblaasklepmontages. wij hebben volledige reeks zoals OSPB, OSPC-reeks.

   

         Toestelpomp en toestelmotor: Onze toestelpomp heeft dezelfde verbinding zoals CASAPPA. MARZOCCHI, VARISCO, of SHIMADZU Merk, hebben wij Groep 1, Groep 2…

   

          Vinpomp en vinmotor: met hoogste niveau productiefaciliteiten en technologieën, onze vinpomp kan vervanging van de Pomp van de het Merkvin van Vikers of Tokimec-.

  • V pompen de met geringe geluidssterkte van de reeks intra-vin,
  • VQ van de reekshoge snelheid en druk intra-vinpompen,
  • YB reeks middendruk en de middenpompen van de hoge drukvin,
  • PV pompen de met geringe geluidssterkte van de reeksvin,
  • DANYANG TITAN POWER FLUID COMPONENT CO.,LTD
  •  
  •  
  •  
  • DANYANG TITAN POWER FLUID COMPONENT CO.,LTD
 • OEM / ODM

  wij hebben de IS9001-certificatie en het onderzoekscertificatie van de EG. Wij hebben kwaliteitscontrolepraktijken en procedures die in het strikte beheer van de productkwaliteitscontrole opnamen, om ervoor te zorgen dat elk die product aan klant wordt geleverd dezelfde hoogte - kwaliteit heeft

   

 • R & D

  Wij hebben meer dan drie honderd werknemers met 51 technische arbeiders van alle soorten. Zijn ondernemingsvaste activa's is RMB tweeënveertig miljoen met een ruimte die 22000 vierkante meters behandelen. Er zijn ongeveer 208 machines, die hydraulische componenten over 1,6 miljoen stukken outputting.

Contactgegevens
DANYANG TITAN POWER FLUID COMPONENT CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. zhu

Tel.: 15052963368

Fax: 86-511-86575886

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)